APM: FEBI se slevou 50%

Pozor!

Akce skončila.

Díly prémiové značky FEBI mohou registrovaní zákazníci APM Automotive až do neděle 11. října 2015 nakupovat za polovinu běžné ceny. Jedná se o bezmála 35.000 položek špičkových dílů náprav, řízení atd., které jsou pro svou vysokou kvalitu právem považovány za jedny z nejlepších na trhu.

Kvalita u FEBI zahrnuje všechny oblasti od nákupu přes výrobu až po prodej a zásilkovou službu. ISO 9002 a vlastní dodavetelsko-právní ověření hrají primární roli. Zákazníkovi je zaručena stejná záruka na zakoupený díl jako u standardního originálního dílu. Všechny díly, které FEBI kupuje, mají originální kvalitu a všechny originální díly, které FEBI distribuuje, jsou uloženy ve zvláštním oddělení firmy. S pomocí tzv. „kontinuálně zlepšovacího procesu = KVP“ je průběžně zajišťována kvalita zboží. FEBI je držitelem certifikátu ISO 9002 od roku 1994. U dodavatelů, kteří částečně používají formy a nástroje firmy FEBI, provádí přísnou kontrolu samotná firma FEBI, aby byla i v tomto ohledu zajištěna co nejvyšší kvalita. Dosud má firma FEBI 69 zastoupení ve 130 zemích světa a nadále proniká na nové trhy. Její prioritou je důslednost, která vzbuzuje u zákazníka důvěru, jakož i vysoká flexibilita, připravenost k inovacím, stabilita, široké spektrum výrobků a hlavně vysoká kvalita.

Pro snadné vyhledání a objednání správného dílu využijte webshop APMCat (http://webcat.apm.cz/), kde jsou všechny akční položky označeny popisem AKCE: SLEVA 50% !!!.